30 Mart 2011 Çarşamba

Pembe Ojeli İlahi Adalet

İlk kez pembe bir oje var tırnaklarımda..Parmaklarım pembe pembe dokunuyor klavyeye ve ellerime baktıkça yok diyorum senin rengin bu değil..Pembe kadını olmaz benden:) Kırmızıya sığınmalıyım yine..

Dün gece hatta sabaha karşı kardeşim yanıma gelip beraber yatalım mı diye sorunca bugüne bir tuhaf uyandım.26 yaşında bir kardeşin varsa beraber yatalım demesi sahiden tuhaf:) Yanına yatınca bir kez daha farkına vardım ki biz yan yana, omuz omuz omuzayken çok güçlüyüz be..Hani kesseler acımaz türden..Ve ilahi adalet terazisinde hep kazanan tarafız aslında, geç bile olsa..

İlahi adalet diye bir şeyin sahiden var olduğunu ilk kez kendimle deneyimledim yıllar önce..Yaptığım haksızlığın bedeli gelip beni bulmuştu ve tam anlamıyla yara yara geçip gitti..Sonra babam aldı diğer sırayı, biraz soğudu içim..Yaşarken cezalandırıldığını görmek biraz da olsa iyi geldi öfkelerime..O günden beri bilirim ki bu sahiden vardır ve hep ona göre yaşamak gerekir.

Benim dalımı kıranın ağacını sökerim..Çok severim bu sözü ve doğal olarak genelde çok öfkeli zamanlarımda aklıma gelir..Ama ne zamanki sakinleşirim o zaman bunu yapmaya gerek olmadığını bir kez daha farkına varırım..Nasılsa ödenmesi gereken her bedel ödeniyor..

Ah eden biri değilim hiç olmadım..Ama üzerime basılarak bırakılan ayak izini hiç unutmam..Ayak izinin çamurunu attım üstümden..Bazen pislikten kurtulmak zor oluyor, çamur bulaşıyor her yerine..Ve maalesef ruh, zor arınıyor pisliklerden..Tüm bunlardan sonra bir ah var mıdır? Yaşadığım sürece üzerinedir..

2 yorum:

  1. ilahi adalet veya karma, o şey her neyse kesinlikle var. kimsenin ahı kimsede kalmıyor gözünü sevdiğimin dünyasında:)

    YanıtlaSil
  2. Bende tadını çıkarıyorum bu keyfin :)

    YanıtlaSil