28 Nisan 2011 Perşembe

Silemem Seni :)

31.bölüm bilmem kaçıncı sahne..12'de yanı başımdasın..Dibimde, dilimde..

Küçük kızlardan (aslında) hiç büyümeyecek kadınlara giden, uzayan bir yol..Araya giren zamana rağmen dilimize pelesenk aynı cümle..Dostuz biz..

Anlatacakların hiç bitmez, anlatacaklarım hiç bitmez..Salya sümüğe, dost ellerimiz birbirine karışır tadı damağımızda her daim kalacak olan bir sürü gecede..

Hayat bu ya, bazen araya çok çok uzun yollar girer..Yer küre değişir belki..Sonra bir ''exit'' yazısıyla alırım kokunu, o uzak yollardan..Geldiğinde aynı battaniye altı keyfine devam ederiz sonra..

Dilime kemik vurmak zorlaşır düştüğün yerden kalkmadığında..Acıtırım seni (istemesem de), bilirim burulursun..Büzer o dudakları ''yok birşey''leri kendine kalkan edersin:) Ama ben hep bilirim en keskin günlerimin sıcacık dost eli olduğunu..Ve sen hep bilirsin ki tüm kızgınlığım okyanus gibi kadına, nehirlerle uğraşmak yakışmadığındandır..

Ne zaman yorgun olsan gel bu limana..Seril, ısın..Geceleri birbirine ekleyip ''toynaklı'' diye diye gülelim:) Her zaman sana en çok kızan yine ben olucam, ama elini tutmak için düşmeni beklemeden..Didişe didişe, küse barışa ama aynı battaniye altında:) Gün be gün büyürken/yaşlanırken hep 12'lerde dibimde, dilimde ol emi..

Dudaklarını büzüp kalorifer dibinde sırıtan kadın...Seviyorum seni, bildiğinden epeyce fazla hemde:)



SonSöz: Bir ileti cevabına sığdırılamazdın..

1 yorum: