28 Şubat 2011 Pazartesi

Pileli Etekli Küçük Kız..Fiyonk

Geride bıraktığımız 15 sene..Kendimizi çok büyümüş sandığımız lise zamanı başladı yolculuğumuz ve şimdi kendimizi hiç büyümemiş sanıyoruz :) Biz hala o küçük kızlarız aslında..

Fiyonk..Herkesin yanı başında olması gereken bir dost..O kadar benzemiyoruz ki birbirimize, o kadar farklıyız ki..Bizi düşündüğümde ''Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir'' cümlesi cuk oturuyor aslında :)

Ben hiç plan yapmadan yaşarım ama hiç..Fiyonk plan yapmadan yemek bile yemez :) Onun her şeyi bellidir, her şeyi özenli..Tatile gitmeden en az 2 ay önce nerde, nasıl tatil yapacağı bellidir mesela..Ben bir sırt çantasıyla her yere gidebilecekken, o nizam intizam insanı olmaktan asla vazgeçmez ::) Ben genelde yüksek sesle konuşurum ve hala utanabildiğim çok az şey vardır..Fiyonk sakin, mırıl mırıldır :) Ve hatta bizden başka biri ya da birilerinin olduğu bir ortamda hep eli ağzında konuşur..Ve hep çek şu elini ağzından duymuyorum kızım seni cümlesi çıkar benden..Napiym yahu duymuyorum işte:)

Hayatımıza bu sene katılan bir de küçük ajandamız var artık.. Fiyonk artık zaptedilemez bir biçimde her bokunu  oraya yazıyor..Aaa ben bugün seninle buluşacakmışım şeklinde yaptığı rrrospuluklara girmek bile istemiyorum :)

Evren!e sipariş verirken bile yanımdaki dost işte kendisi:) Okuyanlar bilir Evren'e verdiğim siparişime bile müdahele eder, benim hala kelebek gibi uçuşuma kızar apırır köpürür işte..

Fiyonk! bak şimdi yüksek sesle sölüyorum Evren'i sikiym sana bişey olmasın  :))

Düzgün bir günde bile doğmayı becerememiştir kendisi 4 senede bir doğar..Vee bundandır ki bodur tavuk her daim piliç işte:)

Benim değilde bir başkasının dostu olsa muhtemelen uzaktan ağzımdan salyalar aka aka, imrenerek bakardım..Şimdi iyi ki iyi ki benim diyebilmek çok keyifli..İyi değilim gel dediğimde ''Neden'' diye bile sormadan çıkıp gelen bir dosta sahip olmak sahiden paha biçilemez..

Sinemadaki göz yaşlarımız, sokaklardaki anlamsız gezintiler, Starbucks, çiş fişi, soğukta ellerimizde kahveler ''Olm durdamıyorum lan kendimi ağlıyorum'' demelerimiz.. Birlikte uyunan uykular, yatak sohbetleri, kat kat çorapların, hiç ısınamayışın..''Sen çok güçlüsün'' gazların :) ve her finali gerizekalııııı diye yapışın:)

Aşk konusundaki ahkamlarımı bana yediren, acımı acısı sayan, görmediğimde öslediğim, beraber en komik hayalleri kurduğum, kardeş olmak için kan bağı gerekmediğine beni inandıran kadın...Ahretliğim :))

Yaşlandığımızda daha çok kavga edeceğiz, ben iyice çenesi düşmüş bir kadın olucam ve sen Pekin Ördeği'nin nasıl yapıldığını hala öğrenememiş olacaksın :) Kızımmmm ama ben o günde bal arısı olacam bak söylüyorum şimdiden:)

Sen okul bahçesindeki o pileli etekli kızsın hala..

Yürüdüğümüz yollara yenileri eklenecek..Yeni isimler yazılacak hayatlarımıza..Yine çok aşık olup, yine çok ağlayacağız..Sen yine Ağustos'ta bile üşüyeceksin ve ben yine hep dalga geçeceğim seninle..

Biz yine en cesurları olacağız hayatımızın..Biz yine balkon sardunyaları..Çok düşüp daha çok kalkacağız..Yine yine, yeniden...

Biz hep liman olacağız..Geçip giden tüm gemilere beraber güleceğiz...

Hadi kadın git başımdan!!..Kelimelerimi kifayetsizleştirme daha fazla.. Sen bu denli anlamlıyken daha fazla anlam katamıyorum işte..

Hayatımıza hangi isimler yazılırsa yazılsın biliyorum ki biz hep yol arkadaşıyız, hep öyle kalacağız..Sonsuza dek..

Kalbimin üstündeki dost elim, sevdiğim kocaman yürekli kadın..

İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın..Doğum günün kutlu olsun her daim piliç olan bodur tavuğum :)




Son Söz1: Yazdığım en zor yazılardan biri oldu..Her anımız aklıma geldikçe ağladım lan gerizekalııı :)

Son Söz2: O gün sana yedirmediğim Rocco'lar var ya, gel lan ye hepsini zaten baktıkça sinirlerimi zıplatıyorlar:)

1 yorum:

  1. CNMMMMMMMMMMMMMMMMM BENM BENİ O KADAR ÇOK MUTLU ETTİNKİ ANLATAMAM SANA ALDIĞIM EN GÜZEL VE EN ÖZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zati sulu göz olmamdan ötürü okurken , gözümde herşey canlanırken, kare kare seyrederken, hem çok güldüm , işte olmasam oturup ağlardım bide üstüne büyükkkk keyifle mutluluklaaaaa hemde :D Duygularımızın karşıklı olduğunu söylememe bile gerek yok sadece bakışalım senle sen zaten anlarsın ..........

    Gerizekalıııııııııı ahretliğimmmm seni çok seviyorummmm :D ve kocaman öpüyorummmmm tombulll yanaklarından :D

    DİP DİP DİBİN NOTU :) İYİKİ DOĞMUŞUM İYİKİ VARSIN İYİ SENİ TANIŞIMMM İYİKİ HAYATIMDASIN DÜNYADAKİ TEK GERİZEKALIMMMMMM BENİMMMM

    YanıtlaSil